Όραμας μας η ανάπτυξη του Νοσοκομείου ως Κέντρο Αριστείας
Πληρότητα και Ποιότητα των Παρεχόμενων Υπηρεσιών
Έρευνα & Εκπαίδευση στην Ιατρική
Ολιστική Φροντίδα Υγείας
Νέος υπερσύγχρονος εξοπλισμός

Π.Γ.Ν ΑΤΤΙΚΟΝ

Το Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ μέσα σε σύγχρονες ξενοδοχειακές και ιατροτεχνολογικές εγκαταστάσεις αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες παροχής τριτοβάθμιας περίθαλψης όχι μόνο για την περιοχή της Δυτικής Αττικής αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Για τη Διοίκηση, το Επιστημονικό και το λοιπό προσωπικό η πλήρωση των προσδοκιών των πολιτών αποτελεί καθημερινή δέσμευση

category iconΔικαιώματα Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας   category iconΕνημερωτικό έντυπο για νοσηλευόμενους & συνοδούς  category iconΕνημερωτικό φυλλάδιο για συγγενείς ασθενών ΜΕΘ

amka

  Παρακαλούνται οι ασθενείς που προσέρχονται στο Νοσοκομείο μας, για οποιαδήποτε παροχή περίθαλψης, να έχουν μαζί τους τον  Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης τους (ΑΜΚΑ), ανεξάρτητα αν είναι ασφαλισμένοι ή όχι. 

Κατηγορία: Ενημερωτικά Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Σύμφωνα με το υπ αριθμόν πρωτοκόλλου ΔΑΠ/42707/4-8-2020 έγγραφο της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου (Οδηγίες για το Επισκεπτήριο- Παραμονή Συνοδού σε ασθενείς και Είσοδο- Παραμονή Ιατρικών Επισκεπτών στο Νοσοκομείο) και το ΦΕΚ 3611/Β’/29-8-2020 (άρθρο 22: Μέτρα προστασίας εντός νοσοκομείων, δημοσίων υπηρεσιών και χώρων συνάθροισης κοινού):

ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ το επισκεπτήριο και όπου κρίνεται αναγκαίο δύναται να υπάρχει ένας ΜΟΝΟ συνοδός στον οποίο δίνεται ειδική άδεια (μετά από συνεννόηση με την προισταμένη του τμήματος και τους θεράποντες ιατρούς) :

 

Για την είσοδο των συνοδών, ισχύουν τα κάτωθι:

• Αν είναι πλήρως εμβολιασμένοι οφείλουν να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά την είσοδο τους στο νοσοκομείο.

• Αν έχουν νοσήσει από Covid-19 (το τελευταίο εξάμηνο) οφείλουν να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό νόσησης κατά την είσοδο τους στο νοσοκομείο.

• Αν δεν είναι εμβολιασμένοι ή έχουν κάνει μόνο την πρώτη δόση διδοσικού εμβολίου, πρέπει να έχουν μαζί τους αρνητικό αποτέλεσμα rapidtest των τελευταίων 48 ωρών ή αρνητικό αποτέλεσμα PCR των τελευταίων 72 ωρών.

• Ο έλεγχος των συνοδών θα γίνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ:

α) στην πύλη του νοσοκομείου από την ασφάλεια

β) στα κλινικά τμήματα από τις προϊστάμενες

γ) επί παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους (π.χ. αίθριο, εξωτερικό χώρο κλινικών) από την ασφάλεια.

• Σε περίπτωση προσέλευσης ασθενών με ιδιωτικό όχημα επιτρέπεται μόνο ένας συνοδός, ο οποίος οφείλει να πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις.