Προσωπικό

Διευθυντής:
Νικόλαος Αρκαδόπουλος, Καθηγητής Χειρουργικής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη ΔΕΠ:
Παντελής Βασιλείου, Καθηγητής Χειρουργικής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νικόλαος Δανιάς, Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νικόλαος Μιχαλόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιωάννης Χατζάρας, Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιατροί ΕΣΥ:
Βασίλειος Τσαούσης, Διευθυντής Ε.Σ.Υ.
Τζανόγλου Ιωάννης, Επιμελητής Β΄ Ε.Σ.Υ.
Παναγιώτης Κοκορόπουλος, Επιμελητής Β΄ Ε.Σ.Υ., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκοί Υπότροφοι:
Σπυρίδων Χριστοδούλου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Eυθύμιος Πούλιος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδικευόμενοι:
Τζώρτζης Φαρδέλλας
Γιονίντα Σελμάνη
Ιωάννης Μάργαρης
Ηλέκτρα Παπίρη
Θεόδωρος Σιδηρόπουλος
Ιωσήφ Χατζηάλης
Μέλανη Δημητρίου
Ζωή Πετροπούλου
Μαρία Παπαδολιοπούλου
Ντύλγια Έρις
Καλογεράκος Παντελής
Απορέλλη Ουρανία

Προϊσταμένη Κλινικής :
Λάγαρη Ασημίνα

Γραμματεία :
Μαρία Γκιούρου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.