Δελτίο Τύπου-Απολογισμός Διετίας 2016-2018

Την Τετάρτη 21-11-2018, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο ΠΓΝ Αττικόν, Δημόσιος Απολογισμός και Λογοδοσία πεπραγμένων διετίας της Διοίκησης, ήτοι από την ημέρα ανάληψης καθηκόντων (15-06-2016) έως και σήμερα.

 Στην ως άνω διοργάνωση παρευρέθηκαν ο Υπουργός Υγείας κ. Α. Ξανθός, η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κα Ο. Ιορδανίδου, ο Υποδιοικητής 2ης ΥΠΕ κ. Γ. Αντύπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σπ. Τζόκας, οι Δήμαρχοι των όμορων Δήμων (Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ Μ. Σελέκος, Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δ. Μπίρμπας, Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γ. Καπλάνης), προσωπικό του Νοσοκομείου καθώς και απλοί πολίτες.

Μετά την παρουσίαση, έγινε τοποθέτηση του Υπουργού Υγείας, ο οποίος έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του Υπουργείου Υγείας και ανέλυσε τους στόχους όσον αφορά την Πολιτική Υγείας. Ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία απαντήθηκαν, τόσο από τη Διοίκηση όσο και από τον Υπουργό, ερωτήσεις αναφορικά με τη γενικότερη πολιτική του Υπουργείου Υγείας καθώς και των προβλημάτων που παρουσιάζονται κατά τη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία καθηγητών οι οποίοι διετέλεσαν Διευθυντές Κλινικών του Νοσοκομείου κατά το παρελθόν και διακρίνονται ακόμα στο χώρο της Ιατρικής.

Ο Διοικητής

Κωνσταντίνος Δραγώνας

 

Δείτε εδώ την παρουσίαση της εκδήλωσης.