Έναρξη λειτουργίας ψηφιακής υπηρεσίας αποστολής ηλεκτρονικών αιτήσεων

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επίσημη έναρξη της ψηφιακής υπηρεσίας αποστολής ηλεκτρονικών αιτήσεων!

Τώρα μπορείτε να υποβάλετε τις αιτήσεις σας εύκολα και γρήγορα, εξ αποστάσεως, χωρίς να απαιτείται η μετακίνησή σας προς το νοσοκομείο, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς σας κωδικούς TAXINET.

Η εν λόγω ψηφιακή υπηρεσία συνιστά ένα σημαντικό βήμα προς την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την απλούστευση των διαδικασιών.

Τώρα μπορείτε να υποβάλετε τις αιτήσεις σας για βεβαιώσεις νοσηλείας, αντίγραφο ιατρικού φακέλου, προσελεύσεις/εξέταση στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία ή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών κλπ, με μόνο μερικά κλικ, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και κόπο.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://my.attikonhospital.gov.gr και ακολουθήστε τις οδηγίες, για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτησή σας ή κάντε κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο της ηλεκτρονικής αίτησης στην ιστοσελίδα μας.

Με τον τρόπο αυτό επιταχύνεται η εξυπηρέτηση των πολίτων με αποτελεσματικό τρόπο ενώ συγχρόνως είναι διασφαλισμένο το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας καθώς προχωράμε σε αυτήν την ψηφιακή πρωτοβουλία για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Σπυρίδων Αποστολόπουλος