2η δημόσια διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια μίας κάμερας δύο κεφαλών SPECT -CT

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

 Ημερομηνία Έναρξης : 21/11/2018

 Ημερομηνία Λήξης : 24/11/2018

 

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 36493/18-10-2018 πρόσκλησης για δημόσια διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών για την Προμήθεια μίας κάμερας δύο κεφαλών SPECT -CT, προϋπολογισμού 450.000€ με ΦΠΑ με χρηματοδότηση από το ΠΔΕ 2018 (Εθνικοί Πόροι) κατά 270.000€ και από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου κατά 180.000€ και κατόπιν των παρατηρήσεων των εταιρειών που διαβιβάστηκαν στην επιτροπή Σύνταξης Τεχνικών Προδιαγραφών, το Νοσοκομείο με την παρούσα εισάγει σε δεύτερη φάση δημόσιας διαβούλευσης, τις κάτωθι τροποποιημένες τεχνικές προδιαγραφές με σκοπό τη δημόσια συζήτηση και τη λήψη παρατηρήσεων-σχολίων επί του περιεχομένου αυτών, στο πλαίσιο της διαφάνειας των διαδικασιών καθώς και της ευρύτερης συμμετοχής υποψηφίων προμηθευτών. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τεκμηριωμένες προτάσεις και να επισημαίνουν συγκεκριμένους όρους των τεχνικών προδιαγραφών.
Η διάρκεια της διαβούλευσης ορίζεται σε τέσσερις (4) ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου www.attikonhospital.gr, στον σύνδεσμο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις απόψεις και εισηγήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Τεχνικές προδιαγραφές

Εμφανίσεις: 929